Matre Maskin søker etter designingeniør

Helideck 4.jpg

Du har et øye for gode løsninger og godt design. Derfor trives du når du gjennom jobben kan bidra til dette gjennom samarbeid både med underleverandører og kunder, samt produksjon og innkjøp. Hos oss i Matre Maskin AS vil du få en sentral rolle på vår tekniskavdeling der du kan utvikle deg som ingeniør.

Arbeidsoppgavene vil inkludere, men ikke være begrenset til:

 • Konstruksjon og design av både eksisterende og nye produkter

  • Autodesk Inventor og AutoCad

 • Delta i utviklingsprosjekter

 • Tekniske avklaringer fra kunde og underleverandører

 • Kontakt og oppfølging med underleverandører og kunder

 • Støtte i tilbudsfasen

Du bør være lettbeint nok til å alltid være et steg foran, samtidig som du er stødig nok til å vite når du må bremse litt. Hos oss manifesteres dette gjennom at vi aldri viker på kvaliteten vi har lovet våre kunder, samtidig med at er vi oppmerksomme på at de beste løsningene antageligvis ligger foran oss. Som en lokaleid bedrift på Rubbestadneset, har vi korte beslutningslinjer og et fokus på at det er vi som skal komme med fremtidens løsninger. 

Stillingen rapporterer til teknisk sjef, men er også en viktig premissgiver internt både for produksjon og innkjøp. Derfor er det viktig at du kan holde tak i flere prosesser samtidig og evner å være på tilbudssiden slik at disse får den nødvendige inputen når det trengs.

Bakgrunn/kompetanse:

 • Ingeniør, enten nyutdannet eller gjennom erfaring

 • Teknisk fagskole eller teknisk tegning med relevant ingeniørerfaring

 • Fagbrev som maskinarbeider før ingeniørstudiene er interessant

 • Det er ønskelig med kompetanse på Autodesk Inventor (3D) og AutoCad eller lignende

 • Må beherske norsk og engelsk som arbeidsspråk

Ta kontakt med oss om du er interessert eller har spørsmål!

Torgrim Andersen
Daglig Leder
Innleie og Rekruttering AS
Telefon: +47 52 69 52 60
Mobil: +47 901 55 553
E-post: torgrim@iogr.no

Torleiv Fylkesnes
Daglig Leder
Matre Maskin AS
Mobil: +47 913 80 730